Wednesday, December 21, 2011

Tomorrow : Result PMR

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh. 


Baiklah semua,(skema k malam ni) tujuan utama post malam ini dikarang adalah untuk memohon ampun dan maaf sekiranya pada esok hari, saya atau rakan-rakan saya (batch Tenthgen Vigilant) tidak dapat mengekalkan kecemerlangan SEMASHUR seperti apa yang sudah dilakukan oleh batch the Zenith pada tahun lepas, or batch Seventh Saviours 3 tahun lepas. Mana tahu, kot2 ada yang tersangkut. (Tapi harapnya tak lah kan) Cikgu-cikgu, kakak-kakak, abang-abang, adik-adik semua, kitorang dah lakukan yang terbaik, tapi kalau Allah tak izinkan, nak buat macam mana kan. Sorry , harap semua takde lah marah-marah or kutuk ke apa tau.. Batch PMR next year, buatlah yang lagi baik dari apa yang kitorang bakal dapat esok.. Ni lagi sekali nak mintak maaf, kitorang tahu yang kitorang dah banyak buat salah dekat cikgu-cikgu semua. Malas, bising, degil, nakal. && Terima kasih banyak-banyak sebab sabar dengan perangai kitorang yang childish sangat ni. Okay that's all for now, do pray for us ! 

No comments: