Saturday, December 24, 2011

RANKING PMR 2011 MALAYSIA

Assalamualaikum and a very good evening to everyone. Soo now, semua pun dah dapat result PMR kan. I'd like to share with all of you that, I got 9A's. Hehe , well a big thanks to my teachers, parents and friends. But but, I strongly feel that I couldn't made this far if Allah doesn't help me. Really, I think from the beginning, it's just Allah. If HE says yes so yes it'll be. 'Kun fa ya kun'. Thank you, Allah. :'( :'( :'( (okayy kenapa terharu sangat ni?) well I guess this will answer : 


RANKING PMR SBP 2011

1 SM SAINS HULU SELANGOR 1.0054 (THIS IS MY SCHOOL. AND I'M ONE OF THEM. BATCH : TENTHGENVIGILANT 0913)

2 SM SAINS TENGKU MUHAMMAD FARIS PETRA 1.0139
3 SM SAINS TELUK INTAN 1.0191
4 KOLEJ TUNKU KURSHIAH 1.0196
5 SM SAINS KUALA SELANGOR 1.02
6 SEKOLAH DATO` ABDUL RAZAK 1.0203
7 SM SAINS JOHOR 1.0233
8 SEKOLAH TUANKU ABDUL RAHMAN 1.0241
9 SEKOLAH TUN FATIMAH 1.0252
10 SM SAINS SELANGOR 1.0263
11 THE MALAY COLLEGE KUALA KANGSAR 1.0264
12 SM SAINS MUZAFFAR SYAH 1.0273
13 SEKOLAH SERI PUTERI 1.0279
14 SM SAINS POKOK SENA 1.0279
15 SM SULTAN ABDUL HALIM 1.0325
16 SM SAINS SULTAN MOHAMMAD JIWA 1.0327
17 SM SAINS TUANKU SYED PUTRA 1.0331
18 SEKOLAH SULTAN ALAM SHAH 1.0334
19 SM SAINS SULTAN MAHMUD 1.0336
20 SM SAINS TENGKU ABDULLAH 1.0373
21 SM SAINS MACHANG 1.0411
22 SM SAINS MIRI 1.0427
23 SBP INTEGRASI GOMBAK 1.0499
24 SM SAINS PASIR PUTEH 1.054
25 SM SAINS TUN SYED SHEH SHAHABUDIN 1.0549
26 SM SAINS BAGAN DATOH 1.0582
27 SM SAINS TUANKU JA`AFAR 1.0627
28 SBP INTEGRASI SABAK BERNAM 1.0678
29 SM SAINS KOTA TINGGI 1.07
30 SBP INTEGRASI SELANDAR 1.0724


HEHE OKAY TAK PAYAH NAK BANGGA SANGAT LAH KAN. (so what?) :P Only 6 people didn't get straight A's. 155/161 candidates. 96.27% <--kayy ni memang impressive kan? Kitorang pun tak sangka lah boleh dapat macam ni. Erm well, kitorang selalu sgt kena marah dengan cikgu2. Memang kitorang deserve pun. Memang. Sebab kitorang ni nakal, degil, childish semua tu. entahlaahh, speechless. I'm really grateful. Hopefully next year dapat SBT. kesian sikit kat ex-pengetua kitorang, Tn Hj Rafiei tuu.. Dah banyak dia buat tapi tak dapat2 jugak title Sekolah Berprestasi Tinggi tu. FYI, SEMASHUR dah 4 kali dapat numb1 PMR. tapi kali ni paling highest lah kan. The Zenith pun terer - 91% rasanya. Seventh Saviours pun, - 88%. Thanksss to semua yang bagi support kat ktorg. Even, Abg Afiq Sulaim (pres Seventh Saviours) (eceyh) yang turut hadir masa first day PMR. PIBG, Seniors, Juniors yelah without blessing & doa korang tetiap hari tu kitorang takkan berjaya jugak. Thanks ye.. & Thanks to Kak Masitah, Abg Hazim, Kak Afiqah, and kakak2 abang2 semuanya yang bagi semangat kat kitorang walaupun through the phone je. We appreciated it much. Doakan kitorang utk SPM pulak ye. 





pics from Chua & the ranking from KPM

4 comments:

♥[tahirah]♥ said...

testing

dyana:) said...

Alhamdulillah , congrats tahirah , hebatlah batch kau :) hikhik

farz zull said...

congrats, oh yeah, there you go in the list my ex-school, SMS Tun Syed Sheh Shahabudin...love SOKSEK...;)

Mario said...

tahniah!!!!dpt hadiah pe?