Monday, December 12, 2011

Okay dah tau nak post apa

Assalamualaikum to all readers. (As usual takde orang pun nak baca)


Sebenarnya petang ni nak post pasal result PMR yang bakal keluar 20/22 DEC ni. (via Aida Syahidah). Baca je status kat news feed tu terus kecut perut. Seriously takut gila. Takut sangat sangat sangat. Takut sangat tak dapat 9A's. Nak taip post ni pun menggigil tau tak. Tolonglahh ya Allah ! Paling takut BM. BM Paper 1 susah. Bila orang lain tanya PMR okay tak? Mesti akan cakap, semua okay kot kecuali BM. Tapi SC pun tak confirm jugak oh. B.ARAB senang. Alhamdulillah lah. Everyone yang baca, tolong lah sekali doakan result PMR tu semua A. Please please please.. Kalau tak dapat, tak tau lah nak kata apa. Malu <-- Of course lah kan. Dah lah tak nak fikir sangat. Tension -_______-