Tuesday, December 13, 2011

DREAMER ?

Well, semua orang kenal Steve Jobs = CEO of Apple, Bill Gates = CEO of Windows, Mark Zuckerberg = CEO of Facebook & yang sewaktu dengannya lah kan. Cuba korang bayangkan kalau korang dapat jadi macam diorang. Mesti best kan? Kaya, Famous, Asset berbillion-billion ! So ada dua orang ni bercadang nak buat web (yelah sangat) yang sewaktu dengan Google cuma nama je lain sikit iaitu :


Antara conversation yang telah berlaku :

Semua tak payah jealous yer. Bak kata Hazrin Hazinor (<--CLICK TO VISIT), we have to DREAM. So now we're just a DREAMER ! Yeahh and tengok lah tak lama lagi ktorg akan jadi famous jugak. XD Sekarang blog GOORAH (<--CLICK TO VISIT)under maintenance lagi ye. Stay tuned :)

2 comments:

x-pro96 said...

waaahhh , bgs betl ada dream ! keep it up , jgn stgh jln je buat ni ;)

♥[tahirah]♥ said...

Haha tq , InsyaAllah.