Saturday, July 16, 2011

Cabaran Hidup

HAHA Skema nye tajuk. 2 minggu lepas, sangat banyak cabaran yang terpaksa ditempuh oleh saya yang bergelar pelajar. XD Toooo many challenges. But alhamdulillah dapat overcome semua tu sebab MSQ datang. 'Kem Selami Jiwa'. kan minggu tu form 3 tak balik. so Abg Li (org MSQ tu) banyak insafkan kitorang. Seriously sangat berkesan. 2 hari tu memang nangis je keje.. Plus die bagi semangat.. Rindu nak jumpe die ohh. Haha.


Lesson that I had learnt :


*Jagalah perasaan guru anda sebaik mungkin
*Hargailah kawan-kawan anda (Thank you very much to Hazim, Hadri, Aida, Ikmal, Nadiah, Ezzaty, Tia, Dalilah & semua yang dah bagi support.) 2 weeks ni memang tough sangat :'(
*Don't let your parents down. Dapatkan straight A's tu !
*Berusahalah untuk mencapai kejayaan ! PMR 9A ! HAHA


BYE. Siapa yang baca post ni, harap tolong doakan kejayaan saya. PMRR !


HAPPY BIRTHDAY TO FARAH SAEDAH, DALILAH ALIAH & EZZATY AZWA <3

No comments: