Saturday, June 18, 2011

At School

Assalamualaikum.

Okay firstly, kat sekolah ni banyak benda dah berlaku. Especially pasal batch. Takpe TGV lepas ni make sure kite dah tak buat dah benda2 tu. Sorry to all teachers ! Sorrryyy sangat ! Korang pun please dekatkan diri dengan Allah tu. Paling penting SOLAT tu ha. Jangan tinggal pun ! Please10000000000x , tak tahu ke benda tu wajib. So please lah tahun ni nak PMR benda2 tu semua kenalah jaga. Kalau sekarang dating tu dah tak sangat so okay lah. Ni pasal hubungan dengan Allah.

k la takyah bajet naqibah dah XD

RESULT HARI SUKAN
1ST - BATANI
2ND - KHINDI
3RD - FARABI
4TH - RAZI
5TH - BIRUNI

HB to Taufiq & Ipah

p/s : Nabihah sila balik sekarang. HAHA. & SIS pasal semalam tu, I felt sorry for you guys. Tu la lain kali plan awal2. K nak out, I miss IM so much XD

1 comment:

taufiq shshrudin said...

thnks 4 the wish n cake haritu !
sori lah x ckp awl2 (segan :p)
tp pape pun THANK YOU SO MUCH !! :)