Monday, May 2, 2011

Imam Muda 2011

Macho kan?

Ni top 3 haha:

Piiweet I adore HIM :) HAHAA. Dia guru besar kat sekolah rendah agama kat perak

Imam Muda Najdi
 Ni ibu suka
Ni abah suka.
Imam Muda Mujahid.


I adored Imam Muda Nazrul so much & fyi he is married. Kalau belum, mesti ramai gila minat kat dia.


Kening dia lah paling handsome XD


Handsome <3


Sedih jer dia peluk mak dia. 


Wife : Nur Hidayah
Son : Nazmi Ikhwan
Daughter : Nur Hanis Qaisara


Comel kan? Hope jadi macam ayah dia dah besar nanti :)


3 bulan kot berpisahh. :'(



Pernah join Marhaban @ Astro. Johan !

Okay this one Abah minat jugak :


Imam Muda Mujahid & Imam Muda Fakhrurrazi


Macho lah tu? Haha. Baru umur 20..

Baik korang tengok Imam Muda ni, Medan Imam Muda : Setiap Jumaat malam kat astro Oasis. Daripada korang buang masa tengok AF tu. Seriously berfaedah. Yang medan first tu ada banyak pengisian. Termasuklah pasal buang bayi. Dorang diperlihatkan dengan bayi yang betul2 fresh lagi kena buang.. Menangis dorangg.. 

No comments: