Saturday, May 21, 2011

Convo

Assalamualaikum. Rasanya banyak lagi orang ada cerita yang lagi menarik pasal semalam. HAHA. Nak cakap congrats & good luck je to all seniors. Kak Afiqah cantik ohh. HAHA XD. Kak Rahidah maintain je kurus. Lepastu semalam ada orang tu balik awal gila. Tak sempat nak habiskan cerita. Ape tahh.. Dengan tertinggal sijil nye lagi. HAHA. Nak cakap sikit je.

to abg hazim & amir

Good luck in your life. Masuk UIA tu jaga diri. (ceh) Pandai2 lah pilih kawan. Hahah korang lebih pakar..  Kalau ada banyak assignment, padan muka jangan tension2. Haa , save duit elok2. Nanti boleh belanja kitorang. :P 

Ok la bye tak sempat nak tulis panjang2, cc nak tutup dh :P

1 comment:

Hazim-93 said...

HAHA.. trase la plak part balik awal gila..
lmbt da la..
pkul 4.30 da.. haha... pling lambat tu :ppp
thankx.. padan muke tu part pling best.. :D
bole je.. ckp je bile.. nnti akn dblnje.. Xpppp