Saturday, February 19, 2011

3 Weeks tak balik okkk!

Assalamualaikum..
Tahun ni kat sekolah tu tak buat sambutan Maulidur Rasul, Pengetua tak nak buat. taktau lah apsal. Hari selasa tu cuti tp ade Qiamullail. Pukul 4 lebih ke 4.30.. kan subuh skrg lambat. Macam biase lah kan, perempuan keluar asrama awal tapi bdak laki time ktorg dah otw g surau tu baru nak jerit suruh bangun. Kitorang ni kire org yg last2 jugak keluar. Hampehh betull.. Ade laki yang tak g pulak tu. Ok la sukati dorg lah janji kite buat. Pastu ade ceramah. Best sangat ustaz tu... "Kuliah Subuh The Musical" hahahaa, Ust Muhammad frm SMA KKB.

Sekejap jer dah hujung minggu.. Hari Sabtu sekolah ganti.. Next week baru balik rumah, pastu EXAM ! UPS1.. Omg cepat nyeee!

Shah, thanx for the mindmap WAHAHA !  Jage elok2 pmr8a tu yerrr

*SuperJunior M bakal keluarkan lagu baru [Perfect]
Esok bdk2 homestay frm SMK Kalumpang nak datang. Kelas ktorg ade 2 org bdk lelaki yg masuk.
Okay lah tu jer bye, TenthgenVigilant, Belajar elok2 untuk UPS,

GOODLUCK UPS1 

P/S : Rindu sangat nak balik rumah T______T

4 comments:

Anonymous said...

kenapa pengetua tak nak buat sambutan maulidur rasul ? lambatnya stdent lelaki. menarik kuliah sbuh the musical tu, ape pengisiannya ?

belajar elok-elok, semoga berjaya.
jangan mengorat budak lelaki 2 orang itu sudah.

rindu rumah sahaja ? how about u-kiss ?

eyka|mira said...

i wanna i wanna zig-a-zag ah. tengoklah blog kiteorangXD

shah ichigo said...

aku simpan baik2 punye 8A tu....:))
good luck ups1!!
and pMR...!:D

♥[tahirah]♥ said...

wahaha anonymous ni sis syu eh?
HAHA THANKS A LOT FOR COMMENTING !

*Taktau la sbb ape pengetua taknak buat..
*Ust tu byk bg contoh sifat2 Rasullullah nak suruh ktorg ikut tp die byk bg contoh yg kelakar2.. pastu nyanyi2..nasyid/ayat Quran berlagu2. suare die dh la kuat.. Confirm tk ngantuk haha
*rumah tu including : internet, ade ukiss skali, [dah la kibum n xander dh kluar ukiss :'(( ]
*tk smpt pn nk beramah mesra dgn 2 org tu.. dh la sorg tu handsome.. HAHA

eykamira dah active balik ye? haha okkk!

shah, THANKS !