Tuesday, December 28, 2010

Nak masuk (sangat3x) Bloglist gempak Wan Hazel

TUTUP : 11.1.11

Nama : [tahirah] 
Url : http://perlcafe.blogspot.com

Sebab nak masuk bloglist gempak wan hazel ni : Sebab en org tengah berusaha nak up kan traffic blog ni. Kalau nak tau lah kan sebenarnye blog ni seminggu 300 lebih je views die. (itupun kalau hari2 bw..kalau x, hampeehhh ) T___________T ! sedih kan? Blog wan ni sampai 10000+ so ni kira nak mintak tolong sangat lah ni kat wan so that link blog ni akan terpapar kat blog wan ekekek ~~.. Lagipun wan ni sangat berbakat dalam bidang blogging (ecehh) Tak caye korang g la sendiri tengok blog die.. Best je nak masuk sebab gambar2 banyak die edit gune PS. (hehe walaupun blog tu warna pink XD).

Review untuk blog wan : Blog nie banyak tuto pasal PS. Sy kan tak reti sangat ber PS2 ni so blog ni lah yng selalu saye tengokk.. Thanks a lot.. pastu ade tips untuk up trffc. Blog ni mmg best lah. sebab tu trffic smpai puluh ribu..


WANHAZEL

No comments: