Saturday, December 18, 2010

HOLIDAYS CHAPTER 1 - BAKING/COOKING

Bile sekolah, orang sibuk nak cuti. Bile cuti pulak, orang tak sabar nak sekolah. Haih macam mane ni? Korang yang banyak fikir camni kan? But for me, walaupun cuti tu boring, tetap kene hargai. Yelah kalau dah bukak sekolah nanti, kene stay asrama. Balik dah lah jarang, So mase cuti ni lah nak habiskan mase kat rumah. Jangan lah korang tak sabar sangat nak jumpe kawan-kawan korang tu ye. Lagipun lagi sikit je ni nak habis bulan December.
Back to the title, time cuti org buat ape je?

*Baking Puffs


 Puff Inti Chocolate :)
 This one Hotdog :)

*Baking Chocolate Cakes


Senang je nak buat, nanti2 lah tulis resipi , XD

No comments: