Tuesday, November 16, 2010

Congratulations ( ! )

Assalamualaikum and a very good evening. Nak wish congrats to my lil sis.
Tahniah diucapkan kepada Iyang Nurathilah bt. Abdul Rahman kerana telah berjaya memperoleh 5A dalam UPSR !!!

Athilah tu yang librarian. 
Congrats Yo!

Actually masa hari amik result UPSR tu, orang dah tau dah athilah dapat 5A. Sebab time rehat Angah & Mawar bagitahu. Mawar call cikgu sekolah athilah.

Athilah message masa pukul 1.01p.m (Khamis)

Kakak, athlh dpt 5A..hepinyee! Ade 15 org dpt 5A.. :'D

Org tak baca msg tu. Baca pun mase hari Jumaat. Hehe Sorry. Pastu time nak balik rumah tu, kene bebel ngan makcik. Sebab tak call die. Sebab time nak dapat result tu, die nangis paling teruk sebab tak sangke sangat.. Haha You Did It ! Congrats!

Dekat Facebook, Cikgu Shahrul kate

Alhamdulillah semua anak-anak Rahman berjaya. Yang last tu macam mana pulak ye? 




Ahaha. Ilyas, please do well okay. Dah la perikse akhir tahun ni teruk. Haishh..



Abah & Ibu, we really miss you :'( , Selamat Hari Raya Aidiladha

P/S : My Final Exam Result was quite good. hehe :D, tapi takde lah straight A. 1 B. KHB B ! haha

4 comments:

puteri said...

jeles la dgn kamu... :)
ma sis, got 1 B..
for BI.. so sad...
btw, congrates

x-pro96 said...

eceh , siap taruk slip UPSR xD

♥[tahirah]♥ said...

Puteri : Owhh, takpe 4a pun okay what.. still boleh apply asrama..(kalau nak la)

Hilmi : HAHA mesti ahh nak buat post lebih menarik xD (Menarik kee??) xD

Mario said...

tahniah yer...byk le dpt hadiah ek...