Wednesday, May 5, 2010

Setelah Sekian Lamaa...

Assalamualaikum.. Blog ni macam tak dah berpenghuni kan? hahaha.. dah terbiar lame dah. sebab takde makse nak update. balik 2 minggu sekali tak sempat lah nak update. Kalau minggu tak balik pulak, jarang nak pegi cc ni. Aktiviti sangat padat. ok ni nak post secare ringkas ape dah berlaku selame ni hahaa

2 minggu lepas kalau tak silap, ade Rugby Clinic for All. Satu sekolah (f1-f4) telah diaajar cara-cara main ragbi. Faci ktorg : abg licap ngn abg haziq. ok lah dorg tu.. baik2. ajar org pon faham tapi klinik rugbi ni ajar basic je la. perempuan mane la tau bende-bende camni kan..

0913 girlss
f1-f4 boyss


Ok next.. Citer pasal perjumpaan form 0913. Ade pilihan raye. Antare jawatan2 yang telah dipertandingkan :
1) Biro Akademik
2) Biro Dokumentasi
3) Biro Kerohanian
4) Biro Kebajikan
5) Biro ape ntah tak ingat
6) Biro Multimedia (ehem hhaaa dapat jawatan ni. dgn Haq, Acap n Hanisah. thnks  sape yang undi ye:))


ok pastu slideshow razi. hari2 stay up sampai pukul 3 pagi nak siapkan slideshow.
ok pastu gotong royong besar-besaran pusat sumber. punggah sume buku (banyak gile) pastu ubah kedudukan.. ubah rak, ubah meja sume.. penattt..


see? banyak kan aktivit org dh buat.. sbb tu la bz lam egile x update.. btw, faten, happy belated birthdayy !
kenduri kawen acu dah nak dekat dah.. 3 pasang baju ktorg tempah.. haha. yelah adik ibu yang last nak kawen.. meriah la sikit \m/ .. 14,15,16 , 21,22,23 may takde kat sekola. haha insyaAllah lah.. tak sabar nyee..  eh lupe, tadi ade pertandingan kawad kaki peringkat sekolah. know what? KRS numb 3. juri tu ntah pape tah. ade ke patut pengakap prempuan numb 1?
sepatutnye No. 1 KRS (P) No. 2 PPIM No. 3 Kadet Polis.
Haih pape jer la. daerah nanti ade lagi.
ok la byee nak mandi.. jgn lupe klik nuff. haha

No comments: